DIY

Vind jij het ook leuk om lekker creatief bezig te zijn? Dan ben je hier ook aan het goede adres!! Ik laat de leukste zelf-maak-ideeën hier zien voor in het interieur maar ook daarbuiten. Ik ben zelf bijvoorbeeld ook als vele anderen aan het breien geslagen. En zal ook hier leuke ideeën over delen. En zo nog veel meer… 

 

 

Moestuintje!!

  
Heb jij ze ook allemaal compleet?
Dit jaar heb ik ook meegedaan, en ik heb ze allemaal hoor! 😄 Maar nu komt het overpotten! En omdat ik een balkon heb, en dus niet heel veel ruimte, ben ik op zoek gegaan naar leuke manieren om een moestuintje te beginnen! Natuurlijk kan je standaard potjes gebruiken, maar dit neemt veel ruimte in beslag voor 20 plantjes. En ik wou natuurlijk iets origineels. Dus ik ben een beetje gaan rondkijken en zoeken naar een leuke oplossing. Na veel leuke ideeën bedacht ik mij dat ik nog een leuk oud fruit kistje had staan die ik eigenlijk nog niet echt in gebruik had, maar gewoon als decoratie had staan. Hier heb ik een paar vuilniszakken onderin gelegd, en potgrond ingedaan. Look how cute!!

  
Wil jij ook wat leuks met jouw moestuintjes?! Ik kwam nog wat leuke ideeën tegen op het internet. Misschien doe jij zo ook een leuk idee op voor jouw eigen moestuintjes.   

    
 Laat me weten wat jij doet met je moestuintjes, en of je nog andere leuke ideeën hebt! Alles is hier welkom! Veel succes!
Love C.
Draadjes & Spijkers

  
Ik ben bezig met een leuke DIY! In mijn geval heb ik een grote witte houten plaat, waar ik met spijkertjes de woorden ‘Love & Happiness’ op heb geschreven (of gehamerd). Maar dit kan ook op andere houten ondergronden zoals bijvoorbeeld stoer steigerhout! En met een eigen leuke tekst, letter of afbeelding.

Natuurlijk zal ik jullie het eind resultaat laten zien zodra het af is. Ondertussen heb ik hier nog wat leuke ideeën voor jullie! Laat me weten wat jullie leuk vinden of misschien nog andere leuke ideeën hebben.

   
    
    
 Gaan jullie ook aan de slag?
Love C.

2 thoughts on “DIY

  1. Hallo lieve Chantal!
    Wat een leuke website deze zal ik zeker in de gaten houden voor je leuke diy ideetjes! Wens je heel veel succes en goede zaken toe! !
    Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *