Hi everybody!!!

Posted on

Hallo allemaal en welkom op mijn blog! Dit is mijn eerste blog, so be Nice;) Ik ben deze blog gestart omdat ik heel erg van interieur houd, en graag alles met jullie wil delen! Ik ben in 2013 afgestudeerd als kleur & interieuradviseur, maar heb hier helaas nog geen werk in kunnen vinden. Met deze blog blijf ik er ook wat meer mee bezig! 

Even terug naar november, wanneer ik een geweldig berichtje kreeg van een voormalig stagebedrijf. Een leverancier van haar zocht iemand om mee te gaan naar Parijs om te helpen met de styling van de stand op de beurs Maison &Objet. Natuurlijk heb ik dit met beide handen aangepakt, en gelijk actie ondernomen. Zodoende ben ik in januari een week naar Parijs geweest om te helpen met stylen. Wat ontzettend gaaf! Het was gigantisch koud in de hal, maar wat heb ik een geweldige tijd gehad en super veel geleerd! Dit is natuurlijk een droom van elke styliste! Een beurs in Parijs!! Aaaahhh!! 😃😇

 
Wat een geweldige ervaring!!

Maar nu weer even terug naar vandaag;) Ik woon bijna 2 jaar samen met mijn lieve vriend, en heb dus een heel mooi paleisje om al mijn creativiteit in kwijt te kunnen. Je zult dus vaak foto’s voorbij zien komen van mijn interieur of zelf-maak-ideetjes. Want daar houd ik ook van!;) Zo ben ik op dit moment bijvoorbeeld bezig met, hoe leg ik dit goed uit?, een grote witte plank waar ik de woorden “love&happiness” op heb geschreven. Die woorden heb ik met spijkertjes betimmerd. Langs de hele rand komen van de plank komen ook spijkers, en dan ga ik ze met gekleurd draad verbinden. En dan is het de bedoeling dat de letters er wit uitspringen. Volgens mij heb ik dat echt heel erg slecht uitgelegd, maar het is moeilijk zonder foto;). Die komt nog wel!

Ik houd ook van fotograferen. Ik begon met de natuur te fotograferen, en op de vakanties naar Griekenland( I ❤️ Greece!!)! Maar ik ben ook naar veel concerten en festivals geweest waar ik heel veel gave foto’s heb gemaakt! Vooral van Racoon(I❤️Racoon!!)! Zo heb ik ook een online cursus gedaan voor fotografie. Het was heel erg leuk om alles te weten te komen over zo’n spiegelreflex camera. Of nou ja, veel! Ongelofelijk wat zo’n camera allemaal kan. Ook van ons lieve hondje maak ik veel foto’s! Onze kleine grote vriend. Het is een hele mooie kleine langharige crèmekleurige chihuahua! Zo’n schatje!!❤️🐶

Nu weten jullie een beetje wie ik ben, en wat ik leuk vind! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit te lezen, en misschien wel gelijke interesses hebben. Zo ja, laat het weten en reageer;) Je mag alles vragen! Ik hoop snel weer te schrijven en je meer te vertellen over interieur of andere dingen!

Love C.

2 thoughts on “Hi everybody!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *