Long time no see!!

Posted on

Hi guys!!!

Long time no see.. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb gepost. Wat zeg ik? Een hele lange tijd! Ik moet eerlijk zeggen. Ik heb een super leuke nieuwe baan bij Esschert design als stylist. Ik ben daardoor aardig druk en veel tijd van huis. Daardoor heb ik weinig tijd om nieuwe blogs te schrijven. Alhoewel ik het super leuk vond/vind, en het leuk vind om jullie reacties te lezen!

 

Een leuk nieuwtje.

Mijn vriend en ik hebben een nieuwbouw woning gekocht. I’m so excited!! Hierdoor ben ik natuurlijk weer veel met interieur en de nieuwste trends bezig. Daarom leek het mij leuk om hier een stuk over te schrijven.    

 Een badkamer en keuken uitzoeken! Best moeilijk als je heel veel dingen leuk vind.. Gelukkig vinden mijn vriend en ik allebei de warme en landelijke stijl heel erg mooi. Dus gekozen voor mooie warme houtlook tegels in de badkamer en toilet. Ik houd persoonlijk niet zo van al dat grijze en antraciet. Ik vind dat nogal kil en koud aandoen. Vooral in een badkamer zal ik daar dan ook niet snel voor kiezen. Ik vind dat een tegel met houtlook de ruimte gelijk al veel warmer maakt. Vandaar deze keuze;) 

In de keuken hebben wij dan ook weer voor massief eiken frontjes gekozen. Ook hebben wij gekozen voor het gegoten betonen werkblad (Zie foto). Iets stoerder en strakker, maar met de juiste aankleding zoals mooie houten snijplanken en servies, heel erg gezellig en mooi. 

Nieuwe vtwonen keuken

 
We hebben gekozen voor een losstaande smeg koelkast (kleur: watergroen) en een zwart smeg fornuis met een grote oven. Ik vind het leuk om te bakken, dus dat was wel belangrijk voor mij;)  Ik wil graag in de keuken de kleur van de koelkast terug laten komen in de tegeltjes achter het fornuis. 

 

Smeg koelkast Watergroen

 
Ik heb bewust voor geen hangkastjes gekozen, omdat ik dit rustiger en mooier vind. In plaats daarvan wil ik mooie planken ophangen waar wat mooie glazen of een grote vaas op kan staan. Verder wil ik nog een mooie nieuwe ronde tafel in de keuken. Een ronde tafel vind ik super mooi, en het is ook heel gezellig omdat iedereen elkaar aan kan kijken. 

Voor nu laat ik het even hierbij. Ik ben super benieuwd naar het eindresultaat. Helaas is het nog even wachten tot alles klaar is. 

Ga jij ook verhuizen? Of de keuken verbouwen? Laat me weten wat jou ideeen of tips zijn. 

Love C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *