Shop till you drop!!

Posted on

Zoals veel van jullie misschien al weten, werk ik sinds augustus bij de Primark!!  En zoals velen van jullie zullen denken is dit niet heel handig voor mijn eigen portemonnee;) Al had ik tot nu toe nooit heel veel aankopen gedaan, ben ik afgelopen donderdag helemaal los gegaan!!! Zo kwam ik dan ook met drie grote tassen thuis.

Normaal gesproken kijk ik voornamelijk tussen alle leuke aanbiedingen en afprijzingen. Hier hangt vaak hele leuke kleding tussen voor een gigantisch leuke prijs. Maar afgelopen week kwam ik zoveel nieuwe artikelen tegen voor de zomer dat ik even los ben gegaan. 

Maar ik wil jullie natuurlijk vertellen over de leuke dingen die ik heb gekocht op de HOME afdeling. Voor de gene die dit nog niet weten, Primark verkoopt niet alleen kleding, maar heeft ook een hele leuke afdeling met leuke accessoires voor in huis. Ik wil jullie dan ook laten zien wat ik van de HOME afdeling heb meegenomen naar huis!

Ten eerste heb ik een heel leuk nieuw dekbed meegenomen dat ik al een paar weken zag liggen. Ik kon het toch niet weerstaan om ‘m te laten liggen. Het is een gekleurd dekbed met een zigzagstreep.

  
Verder heb ik twee leuke kussentjes meegenomen die in de aanbieding waren. Het is het soort van jute gemaakte kussentje met het strikje aan de zijkant. Ik vond ze te leuk om te laten liggen voor dat kleine prijsje. Ook heb ik een klein schilderijtje meegenomen van de zee waarop staat, ‘take me to the ocean’. Ik vind het een hele mooie, rustgevende foto. En zoals je misschien al kan zien hou ik van de rustige natuurlijke kleuren zoals beige en blauw. De kleuren van het strand, de zee en de lucht. Ik heb ook nog twee heerlijk geurende kaarsjes meegenomen. Deze heb ik meegenomen om in de toilet neer te zetten omdat ze een hele lekkere frisse geur hebben. En als laatste heb ik nog zacht roze lampjes meegenomen. Het leek me een leuk idee om deze over het hoofd van het bed te leggen.

Zoals je kan zien kun je (dat vind ik in ieder geval) heel erg leuk shoppen voor Home accessoires bij de Primark. En dat allemaal voor een heel erg leuk prijsje. Ik ben heel erg benieuwd hoe het dekbed eruit ziet als hij er daadwerkelijk op ligt. Ik zal hier ook een foto van maken en het eindresultaat laten zien. 

Natuurlijk heb ik ook nog heel veel kleding gekocht bij de Primark, maar daar zal ik jullie verder niet mee lastig vallen op deze blog;)  

Het is voor mij weer tijd om aan het werk te gaan! So i’ll see you at Primark!!

Love C.

2 thoughts on “Shop till you drop!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *